• Calea catre o un design Success
  • Noi oferim solutiile cele mai diverse
  • CAMYGRESS solutia casei voastre
  • Un design ce nu poate fi egalat
  • Calea catre un design de Succes
  • Noi oferim solutiile cele mai diverse

DESPRE NOI

Din ce in ce mai multe persoane utilizeaza mediul online ca sursa de inspiratie in amenajari interioare. Cand vine vorba de o baie insa, este greu sa gasim produsele potrivite si este si mai greu, sa reusim sa le integram corect in spatiul disponibil, pentru a crea ambientul mult visat. Conceptele de baie prezentate in sectiunea special dedicata sunt gandite de arhitecti si designeri, astfel incat sa se adapteze cat mai multor tipuri de preferinte si de buget.

Acestea corespund celor mai actuale tendinte in materie de design si tehnologie si sunt compuse din produse de inalta calitate, indeplinind standardul unei amenajari de lux la un pret accesibil. Puteti alege dintr-o o gama larga de produse de la gresie, faianta, piatra naturala, mozaic.

Concept Camygress

CAMYGRESS este una din firmele care comercializeaza produsele unor producatori de renume de gresie si faianta din strainatate, acestia fiind nume deja consacrate in domeniu. Modelele de gresie si faianta pe care noi le propunem se remarca in primul rand design-ul exclusivist, dar mai ales prin calitate. Toate spatiile care sunt amenajate cu modelele recomandate de noi confera un grad ridicat de eleganta si bun gust.

Obiectivul nostru este ca toti clientii nostri sa fie foarte multumiti de rezultatele obtinute in urma colaborarii cu noi.Avand o mare experienta in domeniu cunoastem aceasta activitate foarte bine ,dar si piata de desfacere din Romania. Suntem pasionati de ceea ce facem , analitici si orientati spre rezultate , flexibili si foarte apropiati de clientii nostri. Colaborarea cu CAMYGRESS constituie un avantaj, imens, pentru clientul nostru in fata competitorilor sai.